MOTIVATION

Motivation handler om at lade sig bevæge, at have en årsag til at gøre det. En årsag kan være, at du ønsker noget hen imod motivation. En årsag kan være at fjerne sig fra noget skubbe en væk fra motivation. Noget du ønsker at opnå eller undgå.

Motivationen fremmes, hvis den enkelte kan se en mening, med det man laver og dermed også se hvad forandringerne indebærer.

Underbevidstheden har en langt større indflydelse på vores adfærd, end det bevidste sind har.

Resultater fra forskning viser, at vi mennesker i gennemsnit kun bruger vores bevidste sind til at kontrollere tanker og handlinger i 5 procent af tiden. Det betyder at vores tanker og handlinger, i de resterende 95 procent, af tiden styres og kontrolleres af vores forprogrammerede, underbevidste sind.

 

“Læg mærke til hvad du har det godt med, og opsøg det så tit som muligt. Mange går alt for meget op i, hvad de har det dårligt med.”

 

Det forklarer hvorfor vi så mange gange fejler, når vi bevidst forsøger at omsætte vores gode intentioner til handling, alt imens vi på et ubevidst plan, indfører nye handlemønstre hele tiden.

At ramme et lavpunkt er normalt et antiklimaks og bliver ofte svært at ryste af sig.

Hvis du er ved at løbe tør for motivation, og føler at det eneste der kan få dig igang er et spark bag i, er det en god idé at prøve noget inspiration fra en der har været rutsjeturen igennem, før du går den smertefulde vej alene.

 

Hvis du virkelig elsker livet, så spild ikke tiden, for tiden er det, livet er lavet af.

 

For at finde sin drivkraft til at gøre noget frem for noget andet, som motivation kan beskrives som, er det afgørende at kunne se en mening med at dyrke motion. Vores motivation hænger sammen med vores værdier – det der er vigtigt for os. Hvad der gør os motiverede, er forskelligt fra menneske til menneske, fordi vi har individuelle værdier for, hvad vi vil med vores liv. Vi opfatter desuden sundhed forskelligt.

 

Jeg hjælper dig med motivation

 

Det er vidt forskelligt hvad der virker motiverende fra person til person.

For mig handler det om, at finde ind til kernen der er indeni mig. For jeg er en ret stærk person, og jeg giver aldrig op! Det ved jeg, fordi det har jeg bevist. Jeg har gået igennem en masse vilde og alt for mange uforståelige og uforsigelig ting i mit liv, jeg er faldet mange gange og det har også virket håbløst mange gange. Jeg har haft mistet lysten til livet. Alt virkede ligegyldigt.

Jeg har lidt af depression, og været selvmordstruet og bare ingen lyst til at forlade sofaen.

Sådan en historie har du også, nok ikke magen til, du har din egen historie, med dine egne ar. Der skal være fokus på de ar. Der bor en særlig kraft indeni dig, som gør at du aldrig giver op.

Når tingene bliver svære af den ene eller anden grund, det sker for alle mennesker i øvrigt, vi har alle sammen de her sorte perioder, uanset om man har angst, depression eller andet..

Det kan godt være at du tænker “Jamen det er værre for mig fordi…”, sådan tænker jeg også en gang i mellem, men det er det ikke, der er altid en der har det værre end dig, men som alligevel rejser sig og sætter den ene fod, foran den anden hver dag, med et smil på læben.

Jeg følger dine skridt. Jeg vejleder dig, og fortæller dig min historie og mine værktøjer der hjalp mig tilbage livet. Jeg bruger min erfaring om målsætning fra min tid som professionel racerkører og familiefar.

 

Udfyld skemaet og lad os sammen ændre smilet til hverdagen.